HÅNDLAGDE SYKLER

velorbis-dhl

MER ENN 1 MILLION DESIGNVALG FOR DITT REKLAMESYKKEL-PROSJEKT

Velorbis har hjulpet bedrifter med reklamesykkel-prosjekter siden 2006. Vi har fått noen flotte erfaringer gjennom vår design og produksjon av reklamesykler for alle mulig typer prosjekter. Vår tidsperspektiv for levering av reklamesykler er normalt 6-7 uker. Alle syklene er produsert i vår fabrikk i Tyskland. Vår kapasitet for produksjon er alt fra 1 til 1000-vis av sykler. For oss er ingen prosjekt for liten, eller for stor. Kontakt vårt dedikerte reklamesykkel-team for å diskutere prosjektet ditt.

Design nå Bli inspirert Prosjektreferanser

VELG DIN FAVORITT VELORBIS-SYKKEL FRA VÅRE TOLV MODELLER!

Vår Cycle Creator er enkel og morsom å bruke. Først velger du en Velorbis-sykkel fra tolv modeller. Steg nummer to er å velge komponenter fra mer enn 10 valg, – som for eksempel front transportrom, kurv, lys, trekasse. Noen reklamesykkelprosjekter krever veldig forskjellige spesifikasjoner, og disse kan du ikke designe på nett. Kontakt vårt dedikerte reklamesykkel-team for å diskutere dine behov, ditt budsjett og tidsperspektiv. Vi er her for å hjelpe deg gjennom hele prosjektperioden.

Design nå Bli inspirert Prosjektreferanser

DRA FORDEL AV MOBIL REKLAME – VÅRT DESIGNTEAM VIL GJERNE HJELPE DEG!

Nå kan du designe og bestille bedriftssykkelen din direkte fra nettsiden vår. Noen av kundene våre foretrekker likevel at vi utfører design, og presentasjonsmaterialet for prosjektet. Vårt reklamesykkel-team hjelper deg gjerne med alt fra design til leveringfasen av prosjektet ditt. Vi sender syklene våre over hele verden, og kan sende syklene 100% montert dersom det er ønskelig.

Design nå Bli inspirert Prosjektreferanser

KUN MONTER LOGOEN DIN PÅ EN SYKKEL AV GOD KVALITET

Se business case omkring udlejningssykler i samarbejde med Carlsberg

Å sykle reduserer stress.

Velorbis ønsker å jobbe tett med bedrifter for å oppfordre til sykketiltak, og en sunnere livsstil både for ledelse og ansatte. Noe vi alle vet er at en sunn kropp også betyr et sundt og motivert sinn.

Firmasyklene fra Velorbis betyr at man unngår dyre skattebelastninger og parkeringsbøter, – og de betyr også at du vil ankomme i tide på møtet du skal på – og du ankommer i stil.

Husk at bedriftssykkelen din er ditt mobile visittkort, og kan parkeres gratis nesten overalt hvor du ønsker at logoen skal sees.

Design din egen firmasykkel

Velorbis har en fleksibel produksjon i vår fabrikk i Tyskland, noe som betyr at vi har en kort leveringstid på 6-7 uker, vi har også muligheten til å skreddersy sykler etter din bedrifts spesifikke behov.

Du kan konfigurere logo-syklene slik du ønsker, og mikse komposisjoner av fargevalg fra mer enn 500 RAL farger. Dine alternativ er å velge farge for følgende sykkeldeler:

✓ Ramme ✓ Front gaffel ✓ Front fraktbrett

✓ Aluminiumskurv ✓ Bagasjebrett ✓ Reklameplate

✓ Kjededeksel ✓ Skvettlapper

I tillegg kan du velge skinnfarge de stedene du har skinn på sykkelen.

Vi kan (nesten) lage hvilken som helst fargekombinasjon du ønsker siden vi har mer enn 20 farger på lager, – fargevalg innen disse fargene vil ikke påføre deg ekstrakostnader. I tillegg har du mer enn 180 ikke-lagervare RAL farger å velge mellom, – valg av disse vil påføre deg en liten ekstrakostnad. Vi kan foreta laserinngravering på trekassen som kan festes til frong fraktbrett (min. bestill er 5 sykler). For større bestillinger (10+ sykler), kan vi også lage spesialskilt i metall og laserinngravere selskapslogoen din på metall-fraktbrettet bak. Dersom du kun trenger én enkelt sykkel med reklameplate og logo, vil vi selvsagt hjelpe deg med det. Vi kan montere reklameplater både på herre- og damesykler. Ved kjøp av et minimum av 5 bedriftssykler, vil vi gi deg gratis fargevalg for sykkelen din.

Net-A-Porter case

Velorbis teamed up with Net-a-Porter and designed chic cycles to 15 selected top fashion bloggers during Copenhagen Fashion Week CPHFW 2018

VELORBIS SAVOY HOTEL

Hotellsykler

Vi designer sykler for hoteller, og jobber med selskapene for å sikre at hotellets utleiesykler reflekterer hva hotellet står for slik at kunder har får en god sykkelopplevelse når de sykler rundt i byen på en kvalitetssykkel. Vi jobber i samarbeid med hotellets interiørdesignere, og vi kan skreddersy utleiesykler til å reflektere hotellets varemerke og identitet. På denne måte blir det en gjennomgående tråd i hvordan hotellets design blir bekreftet både på selve hotellet, og på syklene når de er ute i byen.

Velorbis leverer hotellsykler til flere av Danmarks største og mest eksklusive hoteller. På vår referanse inkluderes:

D’anglererre, Nimb Hotel, Kokkedal Slot, Carlsberg Guest House, Hotel Savoy, Firenze, Old Bank Hotel, Oxford, Old Parsonage Hotel, Oxford.

LAST NED KATALOGEN VÅR FOR REKLAMESYKLER FOR HOTELL