velorbis-classic-bicycles

Sykler på lager - 1-2 ukers leveringstid

DESIGN DIN KLASSISKE SYKKEL PÅ NETT

DESIGNEKSEMPLER KLASSISKE HERRESYKLER

DESIGNEKSEMPLER PÅ KLASSISKE DAMESYKLER

BESKRIVELSE

BESKRIVELSE

Kopenhagen Classic er en kvalitetssykkel som er produsert med en stålramme som er lett av VEKT. Stålrørene er satt sammen på en vakker og klassisk måte som gjør sykkelen sterkere og vakker å se på.

Sykkelramme med luggs er bygget i Europa i mer enn 100 år, og denne håndverkstradisjonen er en hjørnestein i Velorbis klassiske sykkelprogram. Dette er hvordan man bygger en kvalitetssykkel.

Kopenhagen modellen er vår versjon av en ‘klassisk’ herre- / damesykkel, og modellen går under flere forskjellige navn. Den kalles en hverdagssykkel, penderlsykkel, bysykkel, bestefar- / bestemor-sykkel (omafiets / opafiets), nederlansk stil sykkel, retrosykkel og turistsykkel. Med sykkelens tidløse design, har den fortsatt likehet med sykler som be designet og produsert rundt 1900-tallet – men den kjører mye bedre og enklere enn de gamle syklene.

Denne dansk-designede og tyskproduserte kvalitetssykkelen er utstyr med et stort utvalg av komponenter som kan brukes til hverdags, men fortsatt være rustsikret i et noen ganger røft skandinavisk vær.

Det særegne ved alle Velorbis klassiske sykler er den oppreiste og komfortable sykleposituren, – dette er en stor fordel for sykkelens kjøreegenskaper. Kopenhagen klassisk sykkel er typisk brukt for korte turer (opp til 30-40 km/t) og transport til og fra jobb, morsomme sykkelturer i skogen, transport til et møte, eller kafebesøk med venner!

Størrelse og posisjon av høyde på styret, relativt til setet, hindrer at du lener deg over rammen når du sykler, som du typisk vil gjøre på ordinære bysykler, racersykler og terrengsykler. Ryggen, forarmer og skuldre er fullstendig avslappet når du sykler i en oppreist posisjon, – samtidig vil du ha godt utsyn over trafikk. Du kan slappe av og nyte 100% syklekomfort. Enkel enkel – en klassisk, morsom, funky, trendy og nostalgisk sykkel, men også ideel for intensiv bruk – spesielt ved bysykling.

Kopenhagen klassisk kommer med 1, 3 eller 7 innelukket Shimano Nexus gir.

Dersom du også sykler mye om vinteren, eller etter at solen har gått ned, – og du ønsker integrert lys kan du legge til Sturmey Archer dynamo nav-drevet innbygget lyssystem i forhjulet. Den driver både for- og baklys, og har et parkeringslys slik at sykkelen fortsatt har lys ved fullstendig stopp.

Vedlikeholdsfri

At girene er innelukket i navet beskytter deg og sykkelen din fra alle typer vær, og på grunn av dette krever sykkelen mye mindre vedlikehold enn det derailleur-systemet du ofte finner på andre sykler. En annen fordel av intern-gir er at de er enkle på utsiden, og kommer med kjededeksel. Dette er et mye rensere alternativ som gjør at du kan sykle i alle typer antrekk, og ikke vil være bundet til å kle deg i sykkelspesifikke klær. Trommelbremser på fronthjulet gjør at bremsene ikke må justeres regelmessig. Punkteringsbeskyttelse på alle dekk gjør at du kan sykle i vei uten å bekymre deg for ubehagelige punkteringer.

SPESIFIKASJONER

DESIGN & PRODUCTION

Velorbis – Designed in Copenhagen, Denmark and manufactured in our factory in Germany.

FRAME SIZE

Gents – 28″/50cm, 28″/57cm, 28″/61cm

Ladies – 26″/45, 28″/50cm, 28″/60cm

COLOURS

Available in 203 colour combinaitons

FORK

Steel, Uni Crown

HEADSET

Alloy Silver 1″

BOTTOM BRACKET

Cartridge Sealed Bearings (BSA)

CHAIN WHEEL

44T Steel/Alloy

RIM FRONT WHEEL

Alloy Rim, Double Wall

RIM REAR WHEEL

Alloy Rim, Double Wall

FRONT HUB

STURMEY ARCHER X-FD (Drumbrake)

REAR HUB

Available with Shimano Nexus Single Speed, 3 Speed or 7 speed

SPOKES

Front 2mm Stainless, Rear 2,34 mm Stainless

TIRES

Schwalbe Delta Cruiser Plus Reflex 47 mm

TIRE COLOUR

Available colours: Black, creme or brown tires

TUBE

DV EP

HANDLEBAR

High rise handlebar Stainless

STEM

CAT Silver/Stainless 60×300 mm

GRIPS

Optional rubber or leather grips in various colours

BELL

80mm DING DONG

FRONT BRAKE

Sturmey Archer Drumbrake FD

REAR BRAKE

Pedal brake (coaster brake)

MUDGUARDS

Galvanized steel with mud flap holes

LEATHER MUD FLAP

Velorbis leather in 3 optional colours

CHAIN COVER

Painted, Alloy

CHAIN

KMC Z510XRB, rust protected

FRAME LOCK

Axa Solid, black

KICKSTAND

Doublekickstand Hebie

SADDLE

Wittkop Big Gel Seat or Brooks B67s in optional colours

REAR CARRIER

Optional – Galvanized steel tube carrier with side holder for bags

OPTIONAL DYNAMO LIGHT

Sturmey Archer hubdynamo, LED Chrome front lamp w/ parklight, Pixeo LED rear lamp w/ Parklight

SERVICE

VEDLIKEHOLD