Velorbis-logo-med-våpenmerke

“Ride in Style” -Velorbis er resultatet av jakten på en klassisk bysykkel av topp kvalitet, hvor sykkelen også må ha inneha en elegant og ikonisk designestestikk som reflekterer elementene av verdensberømt danske design, og den tøffe sykkelkulturen du finner i København. Grunnleggerne av selskapet Christian Linde & Kenneth Bødiker kunne ikke finne det de lette etter innen daværende sykkelindustri, så de bestemte seg for å designe sin egen bypendler-sykkel. Velorbis fortsetter å forbedre design av klassiske bysykler, selv i dag. Vi produserer også andre livsstilsprodukter etter å ha studert elegante mannlige og kvinnelige syklister i København i flere år. Velorbis har lært ved å høre etter når kundene har noe å si, og tar syklistenes problemer og behov alvorlig. Velorbis støtter en global urban bærekraftig utvikling, og ønsker å tilby et grønt transportalternativ. Målet er å oppmuntre så mange som mulig til å adoptere en elegant to-hjuls-løsning som transportalternativ.

VÅRT NAVN – Ordet VELORBIS® er et registrert varemerke under EU, US og Kineskisk lovgivning. Ordet er komponert av ordene “VELO” som betyr “Sykkel” på flere europeiske språk, og ordet “ORBIS” betyr “Rotasjon eller Bevegelse” på latin. Fakta som er enkelt å huske; når navnet vårt uttales skal det legges vekt på “O”!

VÅRT VÅPENSKJOLD – Det på samme måte med vårt Velorbis løve-våpenskjold, som med syklene våre – vår lidenskap er perfeksjonisme – og er reflektert i alt vi gjør. Våpenskjoldet inkorporerer betydningsfulle detaljer. De to løvene symboliserer våre to grunnleggere som begge hadde løven som sitt stjernetegn. Kronen symboliserer det fakturm at begge grunnleggeres opprinnelse var fra Danmark og Sverige.

Hos Velorbis ønsker vi å være majestetisk i alt vi gjør, og noe som er et kjennetegn på dette, er at vi har designet syklene våre til å være ultra positurvennlige, med en avslappet sykkelpositur som gir en majestetisk utsynspunkt over trafikk og omgivelser.

Vi tror på det vi sier; Velorbis – Sykle i Stil.

velorbis-leather-manual-with-every-bicycle

Når du kjøper en Velorbis-sykkel vil du, i egen skinnmappe, motta et garanti-sertifikat med detaljer om sykkelen din.